Hoi, vreemdeling!

Het lijkt erop dat je hier nieuw bent. Maak nu een gratis account of log in. Klik hier voor meer informatie over appletips genius.Iphone verbindt niet (goed) met thuisnetwerk

Mijn iphone kon voorheen altijd makkelijk met wifi verbinden, ook met netwerken met een zwak signaal. Sinds enkele dagen maakt hij nauwelijks meer verbinding met mijn Wifi thuis. Soms heel even, maar valt om de haverklap uit. Als ik 5 stappen weg zet bij de router al, en soms ook als ik ernaast zit. Zie mijn wifi ongeveer 40% van de tijd in mijn lijst met opties staan, maar verdwijnt ook net zo snel.

Met andere wifi netwerken gaat alles goed, verbindt gewoon en blijft ook verbonden. Aan de wifi zelf ligt het ook niet, alle andere apparaten in huis werken hier nog verder wel mee. Ook mijn macbook heeft perfecte verbinding.

Ik heb de router meerdere malen aan en uit gezet, mijn telefoon ook. Netwerk vergeten en opnieuw invullen, netwerkverbindingen opnieuw ingesteld en ook alle instellingen vernieuwd.

Iemand hier ervaring mee of tips wat ik nog kan doen?
Alvast bedankt!

Reacties

  • Andere iOS toestelen werken wel goed? Dat is vreemd. Je zei dat je via Instellingen ▸ Algemeen ▸ Stel opnieuw in ▸ Herstel alle netwerkinstellingen hebt uitgevoerd.

    Maak je soms gebruik van een vast ip adres voor ieder toestel? Zijn er toestellen in je netwerk, ik denk aan printers die het ip adres van je iPhone afnemen (dat vind je allemaal terug in je instellingen van de Wifi Router, je moet eens kijken naar het mac-adres dat ieder toestel dat een connectie (bluetooth en wifi) heeft.
Log In of Registreer om te reageren.