Hoi, vreemdeling!

Het lijkt erop dat je hier nieuw bent. Maak nu een gratis account of log in. Klik hier voor meer informatie over appletips genius.Afbeelding zien op apple TV

Heb sinds kort een apple tv 4, en heb mijn films op de Synology staan en omgezet naar m4p. Maar nu zie ik bij veel films geen cover, is het mogelijk omdat wel te krijgen.

Reacties

 • welke app gebruik je op de TV, zelf gebruik ik infuse, hier ben ik erg tevreden over.
  indien je infuse gebruik dan haalt deze app, indien deze informatie niet in de file staat, de cover en informatie gewoon van het internet.


  Infuse 5

  Hier te vinden

  Meer info van de maker
 • Gebruik je de standaard Video module van Synology? Dan kan je best eens de video's opnieuw te herindexeren. Als dit natuurlijk ook zo is op de server zelf. Zie http://find.synology.com

  Verder als dit probleem enkel op de Apple TV zich voordoet, in de DS Video app, dan zou je de app op de AT 4 eens moeten afsluiten door 2x op de thuisknop te drukken van de Apple Tv Remote (niet menu).

  Verder als jouw Synology het aankan kan je plex.tv installeren op jouw netwerk harde schijf. Of op een oude mac en dan jouw synology linken als externe harde schijf.
Log In of Registreer om te reageren.