HTML e-mailhandtekening OS Monterey M1 Mac Studio

Hi,

Ik hoop dat iemand hier dé gouden tip heeft, want ik heb zowat alles geprobeerd en elke bron die ik kon vinden benut. Ik heb meerdere zakelijke mail adressen via IMAP zodat ik op alle Apple devices de mail gesynct kan ophalen. Ik heb een HTML e-mailhandtekening aangemaakt die op een eigen server staat en waarnaar verwezen wordt. De handtekening vertoont goed en met aanklikbare linkjes op de oudere Apple systemen en op mijn iphone. Ik heb sinds kort een Mac Studio met M1 chip. Wanneer ik vanaf daar een mail verstuur, laat hij geen logo (afbeelding) zien (zelfs geen vierkantje zonder image) en zijn er geen linkjes aanklikbaar. Hij vertoont dus niet goed. Het is gewoon ‘plain text’.

Zou het eraan kunnen liggen dat de e-mail handtekening assets opgeslagen staan in een map die op een http-url staan en dat dat niet meer geaccepteerd wordt (want liever https)? Of kan het aan die M1 liggen?

Vraag 2, hoe krijg je een ouder type printer gekoppeld aan de nieuwe mac studio? Ik heb een Epson Stylus 2510. Drivers zijn niet beschikbaar voor OS Monterey. Via airprint ook geen printer te detecteren.

Dank jullie wel alvast voor jullie input!

Groet, Lidia

Reacties

  • Wanneer je mail als plain text is ingesteld zal er geen afbeelding of links meegestuurd worden. De mail zal ingesteld moeten zijn als Rich tekst.
    In te stellen via Mail | Instellingen | Opstellen
  • Geweldig! Zo simpel. Dat was dus de oplossing :) ontzettend bedankt!
  • Graag geholpen.

Deze discussie is gesloten, reageren is niet meer mogelijk.