iPhone device gelocked, wat nu?

October 2013 aangepast in iOS 9 of eerder
Hallo, ik heb sinds juli de betas van iOS 7 op mijn iPhone 5 staan. nooit problemen gehad en kon elke keer updaten in de beta. Nu is vannacht mijn Iphone gelockt. Ik ben geen lid van een developer program, en mijn device is dus niet geregistreed. Ik kan de iphone ook niet herstellen, omdat ik dan 'vind mijn iphone' moet uitschakelen. Dit kan dus niet. Wat kan ik nu doen? Een vriendin van mij heeft precies het zelfde en dat is ook vannacht gebeurt, maar dan op een 4s.

Reacties

 • WesleyWesley    Beheerder
  Als eerste dien je het juiste iOS 7.0.2 ipsw bestand te downloaden op je Mac of PC, deze kun je hier terugvinden: http://www.iphonehacks.com/2013/09/download-ios-7-0-2.html

  Sluit hierna de iPhone aan op je Mac/PC en hou de option⌥-(voor mac) of shift⇧- (voor PC) toets ingedrukt terwijl je op de 'Zoek naar udate' knop drukt.

  Selecteer het iOS 7.0.2 ipsw bestand dat je zojuist hebt gedownload en voer de installatie uit. Na deze installatie moet je iPhone normaal weer werken.
 • Bedankt voor het snelle antwoord. Ik ga het meteen proberen, zal het je laten weten of het gelukt is.
 • WesleyWesley    Beheerder
  We hebben er ondertussen een artikel over gemaakt, deze kun je hier terugvinden:

  http://www.appletips.nl/ios-7-activatie-problemen-beta-versies/
 • Ik krijg nu de melding: De iPhone kan niet worden bijgewerkt, omdat het firmwarebestand niet compatibel is. Ik heb de bestanden voor de GSM en GSM/CDMA geprobeerd...
 • WesleyWesley    Beheerder
  October 2013 aangepast
  Het modelnummer van de iPhone kun je op de achterkant van je telefoon terugvinden.
  Het is belangrijk dat deze correct is. Uiteraard is voor een 4s de firmwarebestand anders dan een iphone 5. Dit dient correct te zijn..
 • Ik heb mijn iPhone inmiddels hersteld, maar het was niet gelukt via de bestanden die ik gedownload had. Ik had nog een back-up van 3 maand terug en die heb ik weer kunnen herstellen. Bedankt voor de hulp.

Deze discussie is gesloten, reageren is niet meer mogelijk.