Foto's die zijn gesynchroniseerd via Finder worden verwijderd.

Op mijn iPhone 12pro probeer ik mijn iCloud-foto's aan te zetten via instellingen. Wanneer ik dit doe krijg ik de volgende melding:
Foto's die zijn gesynchroniseerd via Finder worden verwijderd. Foto's synchroniseren via Finder wordt niet ondersteund als iCloud-foto's is ingeschakeld. 2240 foto's worden verwijderd. Ik kan vervolgens kiezen uit verwijder foto's of annuleren.

Ik heb geen idee welke foto's verwijderd zullen worden. Kan iemand mij helpen?

Reacties

  • Ik zit met dezelfde vraag. Toevallig al antwoord gehad?
Log In of Registreer om te reageren.