My Safe Notes op iPhone werkt niet meer door upgrades IOS 14.5 en 6

Mevrouw, Mijnheer, Beste
De app My Safe Notes werkt niet meer sinds de laatste 2 updates van iOS 14.5 en 6 op de iPhone7 plus. Deze app is erg belangrijk voor ons. Op de iPhone bij het openen van de app wordt info gegeven, dat de app moet worden geüpgraded door de ontwikkelaar zodat het kan werken met het IOS. Via het infopad van Apple hebben we een Apple-oplossing gevonden. Maar het laatste punt verwijst ernaar om informatie te bekomen bij de ontwikkelaar, dat is de heer Hongwen Yang en hem te vragen om zijn app te upgraden. Het is moeilijk voor ons om hem te contacteren, wij hebben niet zo’n draagkracht dan grote organisatie zoals u en Apple zelf, niettemin om een ​​e-mailadres ervan terug te vinden. Alsook was het een app die als heel veilig werd beschouwd en toegepast door het bedrijf Apple zelf. Kunt u meer informatie te verkrijgen over of bij de ontwikkelaar om deze belangrijke app up te graden? We hechten echt enorm belang en grootse waarde aan deze app en vinden het heel jammer dat wij hierin niet zijn gewaarschuwd zijn door Apple dat deze app zal stoppen met werken door hun upgrades en hierdoor onze informatie erop niet meer kunnen zien! De app lijkt ons dan toch niet zo veilig als we het op zo’n wijze kwijt zijn geraakt. Hopelijk kan Apple zelf hieraan ook iets doen via hun upgrades IOS door het opnieuw te installeren of herstellen en dit heuse probleem oplossen. Al was het enkel en alleen al het openstellen om ons wat tijd te geven om alles in een andere safety Notes app te over te sluizen. Als u een goede gratis, gelijkwaardige en veilige app weet, kunt u ons dat gerust meedelen. Hopelijk komt er een goed en tevreden oplossing hiervoor, want wij zijn toch serieus teleurgesteld met deze infoverlies.
Thx en grtz! Patrick en Myriam

Reacties

 • June 2021 aangepast
  ik heb hetzelfde probleem (iOS 14.6)- hoe kom ik nu bij de data die ik in MySafeNotes heb opgeslagen?
  Het email adres van de heer Yang (support@mobilehaha.com) bestaat niet (meer?).
 • Het is de oplossing teruggevonden via Apple zelf. Een zeker Mark doet zich alle eer hierbij aan, zie onder ons antwoord vanop Apple. Wellicht is het ook een oplossing voor andere belangrijke apps in de toekomst. Maar toch hopen wij dat dit niet te veel meer voorkomt. Succes!

  It’s solved thx to a person with the callname MARKH111 on this discussions site from Apple. Sadly we couldn’t reply anymore on his answer. But we can jump a hole in the sealing here from happiness. Thx, thx, thx, thx, thousand times thx Mark! The answer and help from him are the follow words that we copied from this site. Mil times thx! Great, really great!


  MarkH111 answer from end 2020 concern the app MySafeNotes:

  “I had the same issue, and after hours of reading online, found a solution: if you go to General - iPhone Storage - MySafeNotes app, you have the "Offload App" option. This will remove the app, but keep your data. Next, you can re-instal the app here as well, right away, although the app is not available on the App Store currently (not sure why).

Log In of Registreer om te reageren.