Probleem met iPhone 4S iOS 7

June 2014 aangepast in iOS 10 of eerder
Ik heb een iPhone 4s van 10maanden.Hij is bij 20% uitgevallen wat ik al raar vond, toen het legen batterij teken verscheen dacht ik dat ik hem gewoon moest opladen maar toen heb Apple teken verscheen wachten ik maar er kwam geen verandering hij blijft op het Apple teken . Ik heb hem naar de winkel gebracht maar die zegt dat hij niet meer repareer baar te zijn.

Reacties

  • timoshatimosha    Moderator
    Het kan zijn dat de accu te diep ontladen is. Sluit de iPhone met de originele USB-kabel aan de originele lader aan. Voer dan een harde reset uit (aan/uit knop + thuis knop indrukken tot het appeltje verschijnt). Laat de iPhone aan de lader tot die opstart. Als de accu te diep ontladen is en de bootspanning < 3.7 V is kan het even duren voor de iPhone opstart.
  • WesleyWesley    Beheerder
    Mocht je de iPhone effectief 10 maanden geleden nieuw hebben gekocht bij een erkende apple verdeler of telekom provider dan zo ik zo snel mogelijk naar de Apple Store in Amsterdam of Haarlem gaan. Hun zullen altijd de iPhone nakijken en eventueel een nieuwe gegeven want je hebt nog 2 maanden garantie. Let wel op dat je een afspraak maakt. http://www.apple.com/nl/retail/geniusbar/ (overigens dienen erkende Apple retailers je iPhone ook in te leveren voor reparatie)

    Meer info over batterij-vervangingen iPhone:
    http://support.apple.com/kb/index?page=servicefaq&locale=nl_NL&geo=Netherlands&product=iphone&select=BATTERY_REPLACEMENT
Log In of Registreer om te reageren.