Heb ik extra schijfruimte nodig op een partitie waar ik win 10 op heb geïnstalleerd met bootcamp?

Ik ga Windows 10 installeren om games te kunnen spelen die niet draaien op Catalina en nieuwer zoals BioShock Infinite. Moet ik extra ruimte reserveren op de Windows partitie voor deze spellen of wordt de Windows partitie uitsluitend voor het besturingssysteem gebruikt?

Reacties

  • timoshatimosha    Moderator
    De Boot Camp partitie is een volwaardige Windows computer. Als je Windows spelletjes wil gaan spelen heb op de Windows partitie opslagruimte nodig voor die spelletjes en eventueel andere software. Net zoals op elke andere Windows computer.
  • Het is niet om Windows spelletjes te spelen spelen maar voor games zoals Need for Speed of Bioshok infinite zoals ik genoemd heb. Dat schijnt beter te functioneren in Windows dan is MacOS. Ik heb me op verschillende fora laten aanraden wanneer je hardware het toelaat deze games liever te spelen in Windows Boot Camp dan MacOS.
  • timoshatimosha    Moderator
    Voor om het even welk spelletje of programma dat onder Microsoft Windows draait heb je opslagcapaciteit nodig in de Boot Camp partitie. Hoe die spelletjes heten maakt verder niet uit. Nogmaals, net zoals op elke andere Windows computer.
  • Dat lijkt mij duidelijk... Het laatste bericht gaat over de stelling dat games, niet de Windows spelletjes, beter functioneren in Windows bootcamp dan MacOS.
Log In of Registreer om te reageren.