Nieuwe contacten iPhone adresboek verdwenen

Hi,
Sinds een paar dagen ben ik mijn 'nieuwe' contacten op mijn iPhone kwijt. Ik heb vroeger Android gehad en synchroniseer die contacten via Hotmail (Outlook), dat werkt nog prima, maar alle contacten die ik naderhand heb toegevoegd op mijn iPhone zijn plots verdwenen. Ik merkte dit doordat ik personen niet meer kon vinden en in whatsapp bij mensen hun tel nr kwam te staan in plaats van de naam. Weten jullie hoe ik deze contacten weer terug kan zetten?

Relevante software en hardware die ik gebruik
iPhone 6s, iOS 12

Wat ik al gevonden of geprobeerd heb
  • Ik heb een soortgelijke post gevonden https://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/1739015 en https://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/1889515, maar daarmee krijg ik het niet opgelost.
  • Ik heb de optie importeer simcontacten geprobeerd maar dat levert niets op.
  • Ik heb iCloud bezocht, die was zo goed als leeg met uitzondering van twee contacten die ik nu net weer toegevoegd heb omdat ik er achter kwam dat deze leeg was (gevoelsmatig zit het ergens in deze hoek).
  • iCloud sync staat aan, stond uit! (niet echt handig, weet ik :s )
  • Alle adresboeken staan aangevinkt (onder groepen in de app contacten). Ik zie hier staan Alle Outlook en Alle iCloud (die eerste werkt nog prima, die tweede is zo goed als leeg, geen idee of er ooit een 3e stond).
  • Er is geen nieuwe simkaart ingedaan of iets anders veranderd, simpelweg van de een op de andere dag.
Alvast bedankt voor jullie reacties.
Log In of Registreer om te reageren.