ID instellingen in de Iphone

Onder Instellingen op de Iphone staat je naam en apple ID. Dit staat bij mij in het grijs en is dus niet actief. Ook staat face time in het grijs en is niet actief. Ik heb meerdere telefoons en hierbij is niets aan de hand. hier staat alles zwart in is gewoon in te komen. Ook in de Cloud kan ik gewoon inkomen via mijn ID en twee factor. Wie weet een oplossing. Bij voorbaat dank.

Reacties

 • Staat jouw naam daar wel en kan je het niet aanpassen of staat er niks?

  Is het een zakelijke telefoon? Met MDM kan jouw werk dit blokkeren zodat je niet van alle kan installeren of ze hebben geëxperimenteerd en verkeerde instellingen gemaakt, ervaring :-)
 • Alles staat er gewoon, wat er normaal in het zwart staat. Ik heb ook nog een ander toestel, die ook is geupdate in 13 maar in deze staat alles in het zwart en is gewoon te openen. Het is geen zakelijke telefoon en ik weet het niet geheel zeker maar ik dacht dat dit is ontstaan na het updaten.
 • September 2019 aangepast
  En heb je eens een harde reset (geforceerd herstarten) geprobeerd?

  https://www.appletips.nl/iphone-8-iphone-x-dfu/

  Edit: Nog een aantal opties om te proberen (in het Engels)

  https://appletoolbox.com/icloud-is-greyed-out-in-settings-how-to-fix/
 • Jemmie, hartelijk dank voor het meedenken, maar de zaak is opgelost. Ik heb het volgende gedaan:
  Algemeen; Stel opnieuw in; Herstel alle instellingen.
  Hierna was alles weer bereikbaar, al moest ik wel een paar wachtwoorden instellen bij de Wifi en de Apple icloud. Maar verder blijft alles het goed doen. Dus voor mij, opgelost.

Deze discussie is gesloten, reageren is niet meer mogelijk.