Automatische opname schermafbeelding in Dropbox

Als ik nu een 'screenprint' doe wordt deze automatisch in mijn Dropbox geplaatst (tijdje geleden verkeerdelijk ingesteld?)
Hoe kan ik dit nu wijzigen, te niet doen? Vindt deze mogelijk niet terug! Alvast dank!

Reacties

  • timoshatimosha    Moderator
    9 May aangepast
    Toets ⌘ + ⇧ + 5 Klik op Opties en kies de gewenste locatie.
Log In of Registreer om te reageren.