Imac herkent toetsenbord niet na starten vanuit sluimerstand.

Reacties

 • Imac (late 2015 ) herkent het toetsenbord niet nadat wordt opgestart vanuit de sluimerstand. Dit probleem was er ook al sinds de laatste update van High Sierra. Heb vervolgens zonder problemen Mojave geïnstalleerd en dacht eerst dat het probleem verholpen was maar na enkele dagen was het weer mis. Ik moet de computer uitzetten en weer opnieuw opstarten. Het probleem lijkt dan opgelost maar nadat de sluimerstand weer is gebruikt hangt hij weer.
  Zijn er nog meer mensen die hier last van hebben en het probleem hebben kunnen oplossen?
 • Wimstor, Hoop dat de muis wel werkt, en zo ja probeer dit eens. ga naar systeem voorkeuren toetsenbord en configureer bluetooht toetsenbord wie weet is het dan verholpen kijk dan ook meteen het batterij niveau even na. Dit werkt ook zo voor de muis. Kijk anders ook even in bluethoot voorkeuren.
  succes.
 • Hoi frankf, helaas werkt de muis dan ook niet. Ook systeem voorkeuren toetsenbord en configureer bluetooth geprobeerd, alles zonder positief resultaat. Batterijniveau is 100%.
 • November 2018 aangepast
  Wie weet kan je hier nog wat vinden

  https://support.apple.com/nl-nl/HT204621

  en anders even chatten met apple support.

  https://getsupport.apple.com

  Groetjes frank
 • francf, bedankt voor je reactie. Ga wel proberen. Ben net bij Ivizie langs geweest en hun advies was " command +r drukken en vervolgens kiezen voor "Mac OS opnieuw installeren"
  Ga dit eerst proberen.
  Groetjes,
  wimstor
 • Heb Mac OS opnieuw geïnstalleerd maar het probleem blijft.
 • Ja dan zou ik toch even gaan chatten met apple ik heb er goede ervaringen mee.

  https://getsupport.apple.com/

  groetjes frank
Log In of Registreer om te reageren.