Nieuw! appletips genius 3.0 nu online

WesleyWesley    Beheerder
October 2018 aangepast in Mededelingen
Het zal jullie vast niet ontgaan zijn, de gehele interface van appletips genius is compleet vernieuwd. Na enkele weken hard werken door @Richard is het platform sneller geworden, volledig geoptimaliseerd en in een nieuw jasje gestoken.

Zo is de navigatiekolom naar links verplaatst en is er meer ruimte vrijgekomen voor de content. Via de knoppenbalk kun je direct zoeken, alle discussies openen, je favorieten raadplegen en de activiteit op Genius controleren. Via de at-knop kun je direct de appletips website openen.

Favorieten aanmaken en uitgelichte berichten verbergen

De werking van Genius is gelijk gebleven, maar graag wil ik even van de gelegenheid gebruikmaken om de favorieten optie en aangekondigde berichten uit te leggen.

Favorieten
Wanneer je een discussie interessant vindt kun je deze markeren als favoriet, dit kun je doen door achter de discussie in het overzicht te klikken op het sterretje. Daarnaast kun je een discussie ook openen en bovenin naast het eerste bericht te klikken op het ster-icoon. Al je favorieten vind je terug door in de knoppenbalk te klikken op het ster-icoon, op 'favorieten' in de navigatiekolom of door bovenin in de kolom op het ster-icoon te klikken onder je naam.Aankondigingen
Soms worden discussies bovenaan geplaatst en blijven deze daar staan. Dit zijn aangekondigde berichten en te herkennen aan de megafoon (groen). Deze blijven prominent bovenaan staan tenzij wij ze niet meer aankondigen of jij ze zelf laat zakken. Ga hiervoor naar het overzicht en plaats je muisaanwijzer op de aangekondigde discussie, klik op het tandwiel en kies voor 'Negeren'.

Wazige profielfoto oplossen

Door nieuwe instellingen zijn helaas de profielfoto's wazig geworden. Dit kun je oplossen door opnieuw een profielfoto te uploaden via Navigatiekolom ▸ Tandwiel ▸ Wijzig profiel ▸ Wijzig profielfoto.

Emoji ondersteuning

We hadden al de mogelijkheid om een aantal emoji's toe te voegen, maar vanaf nu kun je ook alle de standaard emoji's gebruiken op je iPhone, iPad en Mac. Feest! 🔥🎉😍😱🚀

Vernieuwingen genius in at-app

Vanaf 31 oktober 2018 zijn de vernieuwingen ook terug te vinden in de at-app op de iPhone en iPad. Direct heb je toegang tot je favorieten, instellingen en kun je snel een discussie starten. Op de iPhone is het (verwarrende) menu verdwenen en kun je via de menubalk bovenaan de categorieën raadplegen.

Problemen melden

Vernieuwingen kunnen er altijd voor zorgen dat sommige zaken niet meer goed functioneren. Uiteraard hebben we alles zorgvuldig getest, maar we kunnen iets over het hoofd hebben gezien. Mocht je fouten of problemen ontdekken, meld deze dan in de reacties, dan gaan wij ermee aan de slag. Bedankt!

Nieuw op Appletips Genius?

Dagelijks ontvangen wij veel vragen van onze bezoekers, echter is het niet meer mogelijk om iedereen persoonlijk te beantwoorden. Om die reden hebben wij 'appletips genius' in het leven geroepen. Hier kun je problemen met je producten of software melden en dan proberen wij, onze moderators en andere leden je ze goed mogelijk te helpen. Voor je aan de slag gaat is het aan te raden onderstaande topics even door te lezen.

Hoe kan ik een vraag stellen op appletips genius?
Genius profiel en instellingen wijzigen

Reacties

 • Ik zie hem nog niet in de store. Blijf het checken
 • Klein puntje, in de vorige versie kon je zien in welke categorie een topic gemaakt was, wel zo handig als je weet over welk device / versie het gaat als je hulp wil bieden.

  Is dit weer terug te krijgen?
 • WesleyWesley    Beheerder
  October 2018 aangepast
  @aevries je ziet het nu al gelijk, het gaat niet om de app, maar het platform appletips genius op appletips.

  @jemmie verhip, je hebt gelijk eerst stond het ook direct bij het eerste bericht in een discussie. Nu wordt alleen in de navgatiekolom de categorie 'grijs' (geeft aan waar je in genius zit). We gaan er aan werken of we het terug in het eerste bericht of bovenaan de discussie kunnen krijgen. Dankjewel
 • @Wesley ☺️ Dank je
 • RichardRichard    Beheerder
  @jemmie De categorie benaming is weer terug, bedankt voor het doorgeven.
Log In of Registreer om te reageren.