Hoi, vreemdeling!

Het lijkt erop dat je hier nieuw bent. Maak nu een gratis account of log in. Klik hier voor meer informatie over appletips genius.



Melding bij “niet storen”

Als de functie “niet storen” is ingeschakeld hoort de beller de bezettoon. Dit is m.i. onpersoonlijk en bovendien verwarrend. De beller krijgt het idee dat je wel bereikbaar bent, maar toevallig even bezet. Is er een mogelijkheid om deze melding aan te passen? Op welke wijze kan Apple gevraagd worden om het in een volgende update aanpasbaar te maken?

Reacties

Log In of Registreer om te reageren.