Verkeerde naam in activiteiten app

Beste Apple specialisten,

Wij hebben het volgende vreemde geval met de Apple Watch 2 van mijn vrouw.
Zij krijgt als een ring is voltooid in de activiteiten app de melding goedgedaan maar dan met mijn naam in plaats van haar naam, bij mijn Apple Watch 1 doet dit probleem zich niet voor. Ter info wij hebben elk een eigen apple ID en zijn gekoppeld via gezinsdeling vanuit mijn iPhone. In haar iPhone X staat netjes haar naam en in mijn iPhone 6 plus staat alleen mijn naam.

Bovenstaand is niet echt een groot probleem het zou alleen fijn zijn als zij haar eigen naam op het schermpje zou krijgen.

Wie kan mij helpen om dit in orde te krijgen?

Alvast bedankt voor het meedenken.

PS.
Zowel de iPhone X als de Apple Watch 2 hebben de laatste software.

Reacties

 • WesleyWesley    Beheerder
  Is in de Apple Watch app op de iPhone via instellingen - algemeen - apple id het correcte id ingesteld?

  Daarnaast is de eigen contactkaart goed ingesteld? https://www.appletips.nl/ios-je-eigen-contactkaart-bekijken-en-instellen/
 • Beste Wesley,

  Jouw tip heeft geholpen nu staat de naam van mijn vrouw in de activiteiten app.

  Het probleem was de contactkaart! Enkele jaren geleden had ik gezinsdeling niet ingesteld en hadden wij 1 en dezelfde apple-id en stond mijn contactgegevens blijkbaar centraal. Nu wij beiden een eigen apple-id hebben waren de contactgegevens in haar iPhone blijven staan waaronder mijn contactkaart. Ik heb mijn contactkaart bij haar iPhone verwijderd en en nieuwe voor haar aangemaakt en het werkt.

  Bedankt voor jouw waardevolle tip en nog een fijne dag verder.

  Mag een slotje op.
Log In of Registreer om te reageren.