buitenshuis bereik Homekit demotica via Apple TV

Ik gebruik nu Homekit. Ik heb geprobeerd om op afstand buiten het bereiken wifi contact te maken. Dat lukte niet. Ik heb Apple TV als hub en deze pagina van jullie gelezen. https://www.appletips.nl/homekit-hub-instellen-woning/ . Mobiele data staat aan in mijn telefoon. Het zou dus moeten kunnen lukken. Alle wifi gaat via een Airport time capsule welke met ethernet is verbonden op de Ziggo-router.
Misschien kunnen jullie mij verder helpen?

Reacties

  • WesleyWesley    Beheerder
    Heb je al eens iCloud uitgelogd op je Apple TV en iDevice en weer opnieuw ingelogd? Voor sommige is dat de oplossing. https://www.appletips.nl/icloud-herstellen-en-veilig-uitschakelen/
  • ik zou een utp kabel nemen naar je apple tv

    ik. had een iPad als hub maar toen alle apple airports na de laatste update ff allemaal offline waren was ook mijn iPad offline en kon ik allen met de hue app of fysiek de handel bedienen. Ik heb toen een appletv4k gekocht alleen voor hub functie want die is bedraad. Voordeel altijd stroom en bedrade connectie ipv wifi. jij hebt ook een Apple TV dus trek een draadje of pak een devolo en los het daarmee op. werkt ook verder sneller. ik heb verder niets aan de compal router van ziggo veranderd dan alleen in de homekit ff alles gelinked. Werkt als een zonnetje super. je mag me lastig vallen met vragen. ik heb dus ook ziggo ook homekit en appeltv4k als hub.
Log In of Registreer om te reageren.