Valt er elk jaar één iPhone weg?

October 2017 aangepast in Apple bytes
klopt het dat er elke Jaar 1 iPhone wegvalt die niet Meer de Nieuwste Update krijgt omdat de iPhone die Toen Die Tijd Uitkwam nieuw was En Nu 4 jaar oud is Na de Release ?

Reacties

  • Nee, niet ieder jaar. Dit jaar echter wel de Phone 5 (2012) en de iPhone 5C (2013), omdat iOS 11 alleen nog maar 64 bits CPU's ondersteund, de 5 en 5C zijn 32 bits.
  • Oké en wat zal er dan met de 5S 6 6+ 6s 6s+ 7 7+ 8 8+ En X gebeuren zullen die de komende jaren ook wegvallen ? Heb namelijk zelf de 7+
  • QuintenQuinten    Moderator
    Je zal nog niet moeten zo snel de vrees hebben dat je een achterhaald toestel hebt.
    Gemiddeld verkoopt Apple 3 jaar lang het model van een iPhone (jaarlijks veranderd Apple wel de opslag keuzes). Daarnaast ondersteunt Apple de toestellen lang genoeg met software updates. Vroeger was dit gemiddeld 3 iOS versies, nu is Apple toch al aan 5 grote updates gekomen. Wat een mooie vooruitgang is.

    Als je vreest dat de 8, 8 plus en X door hun Bionic-chip er voor zorgen dat de oudere toestellen sneller van de markt zullen verdwijnen dan moet ik je geruststellen dat dit niet zo snel zal gebeuren. Omdat de grootste groep gebruikers nog steeds de iPhone 6 en 6+ zijn zal Apple vermoed ik niet snel de ondersteuning van dat toestel stoppen.

Deze discussie is gesloten, reageren is niet meer mogelijk.