Foto's invoegen lukt niet meer in nieuwe Mac

Ik heb sinds 2 weken een nieuwe Mac Book Air. Ik kan nu geen foto's meer uploaden naar een internetpagina zoals bij. deze site. Hij gaat meteen naar "Afbeeldingen" en daar staat de totale fotomap. Bij mijn oude Mac BookAir kreeg ik meteen de foto's te zien waaruit ik kon kiezen. Zie ik iets over het hoofd?
Ik hoop dat mij iemand kan helpen.
Alvast bedankt.

Reacties

 • QuintenQuinten    Moderator

  Links van de kolom staat het symbool voor de Navigatikolom te tonen, daar scrol je omhoog tot je jouw favoriete mappen tegen komt en zo terug in je Finder kan rond zoeken achter het juiste bestand.

  PS: wist je dat je vanuit Finder op dat Kies-venster in Safari een bestand kan slepen en zo de juiste locatie van het bestand kan zien en selecteren.
 • @Quinten , bedankt voor je antwoord. Ik snap het alleen niet zo goed. Ik ben niet zo'n specialist op dat gebied.
  Misschien heb ik het ook niet goed uitgelegd. Als ik bijv. In Facebook een foto wil plaatsen kreeg ik bij mijn oude Mac meteen alle individuele foto's te zien waaruit ik kon kiezen. Bij mijn nieuwe Mac lukt dat niet meer. Hij gaat naar "Afbeeldingen" in de Finder en daar staat alleen de Fotobibliotheek en kan ik niet kiezen, want als ik op het icoon van de FB klik plaatst hij het hele bestand in Facebook. Met mijn iPad lukt het gewoon, maar niet op de Mac.
  Heb jij enig idee waaraan dat kan liggen?
 • als je in de navigatiekolom van Finder naar beneden scrolt, dan zie je onder "media" de optie "Foto's". Hieronder zie je de inhoud van je fotobibliotheek.
 • @Quinten en @berendvy, bedankt voor jullie hulp. Het is me gelukt. Ik kan nu foto's invoegen.
 • QuintenQuinten    Moderator
  Super om te horen, bij deze is de discussie gesloten.

Deze discussie is gesloten, reageren is niet meer mogelijk.