Kan geen mail meer ontvangen met Gmail account?

November 2016 aangepast in Algemeen
Goedemiddag,
Ik kan sinds een aantal dagen geen g-mail meer ontvangen. Account blijft op Offline staan. Heb g-mail account verwijdert en geprobeerd deze opnieuw te installeren. Dat lukt ook niet. We kent de juiste procedure om g-mail opnieuw te installeren op de iMac OSSierra. Kom er niet uit. Moet ik als ik op + heb gedrukt google kiezen. Heb dat ook al geprobeerd maar krijg een foutmelding dat de inlog gevens niet gecontroleerd kunnen worden . Help help, ben wel een beetje een digibeet hoor wat de PC betreft.

Groet

René

Reacties

 • QuintenQuinten    Moderator
  kan je inloggen op gmail.com?

  Specifieke mailinstellingen voor jouw account kan je hier altijd terug vinden: https://www.apple.com/benl/support/mail-settings-lookup/

  GMail helpdesk:
  https://support.google.com/mail/answer/7126229?hl=nl
 • Ook dit lukt niet. Weet even niet of ik dit via Google moet installeren, of via : andere mail account. Heb bovenstaande links geprobeerd, maar kom er niet uit. Misschien een andere oplossing. Als ik een mail account heb aangemaakt, kan ik op gereed klikken. Doe ik dat dan gebeurt er niets , anders dan annuleren.

  Wie helpt mij uit de droom

  Groet
  René
 • Kan wel inloggen op : gmail.com
 • QuintenQuinten    Moderator
  Het is een vreemde tip, maar kunt u uw router eens herstarten, het kan zijn dat de communicatie (poorten- werden geblokkeerd die nodig zijn voor de communicatie van gmail.

  Je stelt best je mail account in via de app Mail (Voorkeuren... ▸ Accounts). Of via Systeemvoorkeuren ▸ Internet accounts.

  En anders raad ik je aan om eens te raden gaan bij familie of vrienden om jouw mailbox te helpen instellen in Mail.
 • Heb van alles geprobeerd tot nu toe, maar het lukt me niet gmail aan mail op de iMac te koppelen. Wie heeft er een helder moment.

  Groet René
 • Zelfde probleem hier... Op mijn macbook en iMac geen binnenkomende gmailberichten. Ik kan wel versturen vanuit de gmail. Gmail is via web wel bereikbaar.

  gegevens ingevoerd volgens de tips van apple (zie https://www.apple.com/nl/support/mail-settings-lookup/), maar ook dit biedt geen soelaas.

 • January 2018 aangepast
  Ik kan geen emails ontvangen of versturen sinds 12-12-2017 op c************@gmail.com. kpn winkel heeft al verschillende dingen geprobeert maar die weten het ook niet. Help
 • QuintenQuinten    Moderator
  Heb je het uitgetest op verschillende locaties (ik benadruk hier, verschillende wifi netwerken). De familieleden hebben op hun toestellen wel een werkend google account? (hier in ieder geval werkt het perfect en ik heb er meerdere op mijn toestellen.

  Je kiest ook steeds onder nieuwe account voor Google en niet Andere
Log In of Registreer om te reageren.