Hoi, vreemdeling!

Het lijkt erop dat je hier nieuw bent. Maak nu een gratis account of log in. Klik hier voor meer informatie over appletips genius.App Store opent niet - updaten niet mogelijk

Ik heb per ongeluk Mission Control verwijderd... definitief..ook uit de prullenbak en denk dat dit de reden zou kunnen zijn dat de Appstore niet meer opent. Ik heb geen reservebestanden gemaakt. Kan ik Mission Control ergens downloaded? Probleem is op de iMac - ik heb nog wel een Macbook, zou ik via die laptop iets kunnen terugzetten?

Reacties

  • De Mission Control app kan je nergens downloaden. Je zou kunnen proberen om de app van de MacBook te kopiëren naar de iMac. Als op beide Macs dezelfde iOS versie draait zou dat kunnen lukken.

    Als het niet lukt zal je OS X opnieuw moeten installeren.
  • Ben je zeker dat dit volledig is verwijderd, ook als je op alle recente toetsenborden op F3 knop drukt? En als je via Spotlight "Mission Control" ingeeft. Op de macbook is dit 4 vingers om hoog vegen.
  • Als je deze niet meer kunt herstellen zul je OS X (macOS) opnieuw moeten installeren. Dit kan gelukkig met behoud van gegevens: https://www.appletips.nl/os-x-opnieuw-installeren-zonder-je-gegevens-te-verliezen/
Log In of Registreer om te reageren.