Apple Leder Case iPhone 6s plus

Hallo,

Ik heb intressen in de leder case van apple, heeft iemand ervaring met de apple leder case?

Gr

Reacties

 • QuintenQuinten    Moderator
  Het is kwalitatief zeer goed, net als de silicone versie, behalve, verliest het kleur als het veel in de zon ligt en het leder kan glad worden aan de randen door het vele gebruik.
 • De leder case voor iphone de 6s plus is € 59,00, de leder case voor de iphone 6 plus kost € 39,00. Het verschil (niets) de verpaking ziet er anders uit maar het hoesje zelf past perfect om de 6s plus en je bespaard € 20,00!
 • QuintenQuinten    Moderator
  Kan je me eens de link geven waar je dit gevonden hebt. Want de prijzen zijn enkele maanden geleden verhoogd (dollar-euro koers) maar de hoesjes zelf zijn niet veranderd, behalve zijn er kleuren verdwenen en toegevoegd. Het kan dat je nog naar een oud artikelnummer zit te kijken.
 • Iphone 6s plus case - http://www.apple.com/nl/shop/product/MKXC2ZM/A/leren-hoesje-voor-iphone-6s-plus-zadelbruin?fnode=99

  Ik kan alleen de iphone 6s plus case kunnen vinden niet van de iphons 6 plus, je kunt op tweakers etc wel de prijzen vast wel vinden. Ik heb dit overgens vergeleken bij de 'Amac' wat niet officieel een apple store is,

  Amac 6s plus case - http://www.a-mac.nl/apple-leren-case-iphone-6s-plus

  Amac 6 plus case - http://www.a-mac.nl/apple-lederen-case-iphone-6-plus-middernacht-blauw

  Ik heb een iphone 6 plus case aangeschaft en hij zit prima!
 • QuintenQuinten    Moderator
  Klopt dit zijn hoesjes die van een bulk kwamen en zo goedkoper tijdens een actie kunnen worden verkocht, ook omdat het nog een maandje zal zijn voor de nieuwe iPhone word gelanceerd. Je kan dit zien bij de Amerikaanse site van Apple waar er al enkele kleuren uitverkocht of niet meer leverbaar zijn.

  Succes nog met je hoesje
Log In of Registreer om te reageren.