NS reisplanner Xtra en Whatsapp updaten, blijven in bijwerk modus zonder te installeren

Ik heb een iPhone 4s draaiend onder iOS 9.2.1, afgelopen weekend kreeg ik de melding dat er nieuwe updates waren voor de NS reisplanner Xtra en Whatsapp, ik ik gaf daar akkoord voor en sindsdien blijven ze aan het updaten, ik krijg steeds de melding Bijwerken, maar nooit Open en de beide apps bijven in installatiemodus staan en zijn niet te gebruiken. Ik krijg het advies om te upgraden naar minimaal iOS 9.3.2, maar dat durf ik nu niet aan, ik ben bang dat dan de boel helemaal vastloopt.

Reacties

 • QuintenQuinten    Moderator
  De oplossing staat in dit artikel, hoe je een vastgelopen app tijdens het update process opnieuw download https://www.appletips.nl/ios-een-vast-gelopen-app-downloadeninstallatie-oplossen/

  Heb je toevallig gebruik gemaatk van ClickandBuy dan zal dit artikel je alvast helpen. https://www.appletips.nl/clickandbuy-oplossen/

  Er kan niks fout lopen, als je eerst een back-up maakt en dan update. Je hebt dan een zekerheid dat alle je gegevens op een plaats staan om eventueel terug te moeten zetten. Maar ik raad je toch aan om de laatste versie te installeren.
 • Het is helemaal goed gekomen, ik heb de iPhone geforceerd gestopt en een herstart gedaan, de apps uitschakln tijdens het bibbere lukte niet, wel via Algemeen >beheer >verwijder n ze vanaf de App store opnieuw gedownload en geïnstalleerd, via iCloud mijn Whatsapp chatgeschiedenis opgehaald en alles werkt weer als een zonnetje, allen denkt de App Store nog steeds dat ik nog een update moet binnenhalen.
  Bedankt voor de tip in elk geval
 • QuintenQuinten    Moderator
  Leuk om te horen, bij deze sluit ik de discussie

Deze discussie is gesloten, reageren is niet meer mogelijk.