Foto's van MacBook naar iCloud, nu ook te zien op mijn iPhone in "alle foto's"

August 2016 aangepast in OS X 10.9 of eerder
Hallo,

Ik heb een vraag (probleem); ik heb al mijn foto's van mijn MacBook in ICloud "geüpload". Nu kan ik al deze (7000 foto's) foto's ook zien op mijn IPhone in "alle foto's". Dit wil ik niet. Ik kom er op internet niet uit hoe ik dit kan verhelpen.

Ik wil dus:
Alle foto's (die op mijn MacBook staan) in ICloud opslaan, maar deze niet op mijn telefoon zien.

En een volgende vraag (maar volgens mij kan dat niet) ik zou mijn MacBook ook leeg willen (dus ook alle foto's verwijderen) maken om te verkopen. Is dit mogelijk?

Dank alvast!

Reacties

Log In of Registreer om te reageren.