Partities verwijderen lukt niet.

Ik heb diverse pogingen gedaan om Boot Camp te gebruiken. Mislukt iedere keer. Misschien een volgende discussie daarvoor, maar de partities die ik nu heb aangemaakt, willen niet weg bij schijfhulprogramma. Op welk staartstuk ik ook klik, ik krijg ze niet weg. Het minnetje doet niets. Ik maak hooguit meer partities aan die ik daarna weer kan samenvoegen, maar het wordt in totaal niet minder. Wat doe ik verkeerd. Die ene keer dat ik het wel voor elkaar dacht te hebben en de hele schijf blauw werd, mislukte het proces en was ik weer bij af. Een clean install heb ik ook geprobeerd, maar die formatteert de fusion schijf niet, wist alleen de schijf. Laat de andere partities gewoon staan.
Wie het weet mag het zeggen.

Reacties

 • je weet dat je bootcamp partities moet verwijderen met de bootcamp assistent? en dus niet handmatig?
 • Werk met El Capitan en wilde met Boot Camp Windows 7 installeren en dan upgraden naar Windows 10. Heb enkele procedures doorlopen ben enkel het formatteren van Boot Camp partitie niet tegen gekomen. Probeerde dan Windows 7 terug verwijderen doch kan deze niet aanvinken. De bedoeling was om dan helemaal opnieuw te beginnen. Wat moet ik doen om eerst Windows 7 te verwijderen?
  Dank.
 • In bijlage wat ik tot hiertoe heb gevonden. Denk dat het best is niet mee verder te werken want vrees dat gans mijn schijf naar de bliksem is indien ik op 'herstel' druk? Ja/nee?
  Mijn probleem is dat voor Windows geen partitie is aangemaakt. Help!
 • Heb besloten Windows maar niet te installeren!
 • Er zit een keurig "help" bij bootcamp, lees dat eerst door voordat je zoiets begint.
  De partitie voor windows wordt door bootcamp assistent aangemaakt. Wil je hem kwijt, dan doe je dat ook met de assistent.
Log In of Registreer om te reageren.