CleanMyMac heeft gezichten uit Foto's voor OS X verwijderd

March 2016 aangepast in Algemeen
Na gebruik van CMM zijn al de gezichten uit de Foto-applicatie verdwenen. Is dit een bekent probleem en is hier wat aan te doen? Er staat beschreven dat de gezichten-cash wordt verwijderd, wat dit ook moge betekenen maar hopelijk veroorzaakt dit niet mijn probleem. Hoor graag ervaringen!

Reacties

 • (mijn personlijke mening) Gebruik CMM aub niet, als u uw Mac lief hebt.
  Hier is wat de expert onder andere zeggen over CleanMyMac (er zjn tal discussies op internet):

  https://discussions.apple.com/thread/7319612?start=0&tstart=0

  https://discussions.apple.com/thread/7050520?start=0&tstart=0

  Veel CMM kopers hebben al hun geld terug gevraagd en ontvangen.
 • WesleyWesley    Beheerder
  March 2016 aangepast
  Je discussie was niet verwijderd, titel was aangepast, daar was iets mis gegaan. Uiteraard heb ik dit discussie wel verwijderd. CleanMyMac heeft dit in ieder geval gedaan. Zijn de mini-foto's weg bij gezichten of echt de koppeling van gezichten aan foto's?

  @Rai wij zijn tevreden over CleanMyMac, alles lees je hier terug: http://www.appletips.nl/gebruik-cleanmymac-3-om-je-mac-fit-te-houden/ er zijn altijd voor en tegenstanders, die discussie ga ik niet meer aan.
 • @Wesley, kan je aangeven wat ik moet doen om antwoord op je vraag te geven? Als ik binnen Foto's op gezichten klik dan krijg ik nu de uitnodiging om gezichten te groepperen, maar dit overzicht met mini-foto's is verre van compleet. Dus, ik zie wel gezichten maar tot een bepaalde datum en de namen bij de gezichten zijn weg. Volgens mij zijn er dus mini-foto's weg en koppelingen.
 • @Wesley,
  kan je nog iets voor me betekenen? thanks!
 • WesleyWesley    Beheerder
  Hmmm eerlijk, denk dat je ze opnieuw moet toekennen. Gezichten worden wel gesynchroniseerd met iCloud, maar kunnen helaas soms moeilijk doen of corrupt raken. Was fijn als ze ook te benaderen waren op alle apparaten (iOS en OS X) dat komt alles ten goede.
Log In of Registreer om te reageren.