Dictaphone op Apple Watch

February 2016 aangepast in Apple Watch
De app dictaphone werkt op de iPhone goed maar op de applewatch niet (goed) als de app start krijg je een rode button als je deze indrukt moet hij gaan opnemen, dat zie je aan het balkje die geluid registreert. Echter dat werk dus niet, net of de microfoon uitstaat. Sire werkt wel en de tel functie doet het ook. Heb de applewatch een keer opnieuw geïnstalleerd toen werkte het kortstondig wel. Andere apps die een microfoon nodig hebben doen het trouwens ook niet. Denk een softwarefoutje wie weet raad?

Reacties

  • QuintenQuinten    Moderator
    De App gebruikt de Apple Watch als opname instrument, maar de iPhone als luidspreker, schakel het geluid in op de iPhone of verbind een extern Bluetooth met de Apple Watch om de opname te beluisteren. Zie: http://www.appletips.nl/apple-watch-airplay-activeren-in-muziek-app/
  • Bedankt voor je antwoord maar de microphone van de Applewatch doet het niet.
  • QuintenQuinten    Moderator
    February 2016 aangepast
    Ik heb de app uitgetest en ondervond geen probleem. Heb je de app op de iPhone geopend en alles goedgekeurd, deze vind je terug onder Instellingen ▸ Privacy ▸ Microfoon. Het herinstalleren van de App kan altijd wonderen doen.
  • Super het werkt bedankt !! heb ook de button Reset IAP gebruikt staat onder Microfoon
  • QuintenQuinten    Moderator
    Leuk om te horen, bij deze sluit ik de discussie.

Deze discussie is gesloten, reageren is niet meer mogelijk.