FaceTime oproep niet te horen als iPad vergrendeld is?

January 2016 aangepast in iOS 10 of eerder
tot voor een maand kon ik altijd horen als er iemand mij opbelde via fase time als mijn iPad vergrendeld was.nu niet meer hoe komt dat?

Reacties

 • QuintenQuinten    Moderator
  In Instellingen ▸ Geluiden Zorg je dat Beltoon en Meldingen de schuifbalk voldoende open staat. Verder controleer je dat bij geluiden de beltoon is ingeschakeld.

  In Instellingen ▸ Algemeen ▸ Functie zijschakelaar kies je voor Geluid uit. De schakelaar op de zijkant van de iPad moet dan aan staan (rood niet zichtbaar).
 • geluid staat helemaal open en heb dezelfde met iPhone ik krijg gewoon de oproep niet binnen,heb dan gekeken instellingen -niet storen staat er helemaal onderaan (inkomende FaceTime-gesprekken en meldingen worden stilgehouden als de iPad vergrendeld is ) ik denk dat ik dat moet veranderen maar waar kan dat?
 • QuintenQuinten    Moderator
  Als de houd stil bij vergrendeling is ingeschakeld, word dit gebruikt als Niet storen is ingeschakeld (activeer je door handmatig over te schakelen of het is ingeplant).

  http://www.appletips.nl/niet-storen-gepland-inschakelen-met-behulp-van-stille-uren/
 • Ik heb ook een probleem met facetime. Ik hoor heel slecht geluid terwel degene die ik bel mij wel goed hoort. Kan ook niks vinden hoe ik dat moet aanpassen. Alleen de linkse speakers opmijn ipad pro 12,9 werken rechts niks.
 • QuintenQuinten    Moderator
  Dat lijkt hardwarematig, je kan best hiervoor eens naar een Apple Store gaan, ze kunnen een test uitvoeren op je iPad, om te kijken of het toestel defecte speakers heeft.
 • MoiMoi
  May 2019 aangepast
  Kijk sowieso of je speakers/mic niet verstopt zijn met stof.

  https://support.apple.com/nl-nl/HT203794
Log In of Registreer om te reageren.