Apple Byte #3: Niet vervangbare batterijen in accessoires is een slechte ontwikkeling.

QuintenQuinten    Moderator
November 2015 aangepast in Apple bytes
Nieuw op appletips genius is de 'Apple Byte van de week', iedere week bieden we jullie een kritische stelling aan waarover gediscussieerd kan worden. Ben je het eens of oneens met de stelling en waarom? In de Poll kun je jouw stem uitbrengen, maar we lezen natuurlijk graag waarom! Om te reageren en/of te stemmen dien je ingelogd te zijn.

De nieuwe generatie Magic Mouse, Magic Trackpad en Magic Keyboard hebben nu allemaal een geïntegreerde batterij. Dus zijn die oude AA-baterijen niet meer nodig en je hoeft maar een minuut op te laden om al een uur gebruik te maken van je accessoire. Vind je dit een goede ontwikkeling of wil je toch eerder AA-baterijen waardoor de accessoires terug wat dikker worden. Laat zeker je mening achter in de reacties.

Reacties

  • timoshatimosha    Moderator
    November 2015 aangepast
    Dit is geen nieuwe ontwikkeling maar iets dat al langer aan de gang is. Heb hier nog een ZAGGMate BT toetsenbord voor de iPad 1. De accu (niet batterij!) kan men niet vervangen. Is ook niet nodig want na vijf (5) jaar is de accu nog steeds in prima conditie.

    Hetzelfde geldt voor nieuwere accessoires zoals Logitech en Belkin Bluetooth toetsenborden voor de iPads. Wat mij betreft is dat geen slechte ontwikkeling. Ik moet in ieder geval niet meer prutsen met antieke Nickel-Metal-Hydride (NiMH) accu's.
Log In of Registreer om te reageren.