Apple Byte #2: De nieuwe Apple TV is de moeite niet om aan te kopen.

QuintenQuinten    Moderator
October 2015 aangepast in Apple bytes
Nieuw op appletips genius is de 'Apple Byte van de week', iedere week bieden we jullie een kritische stelling aan waarover gediscussieerd kan worden. Ben je het eens of oneens met de stelling en waarom? In de Poll kun je jouw stem uitbrengen, maar we lezen natuurlijk graag waarom!

De nieuwe Apple TV werd in september voorgesteld en sinds deze week kan je hem eindelijk bestellen. Is deze aankoop wel waard want in België en Nederland is Siri nog niet beschikbaar en de App Store is nog niet uitgebreid genoeg. Laat weten wat jij er over denkt, heb je een andere reden waarom je het niet zou aankopen, laat dan zeker een reactie achter.

Meer over de vierde generatie Apple tv vind je hier terug.

Reacties

  • WesleyWesley    Beheerder
    De nieuwe Apple TV zal vast en zeker een mooie toevoeging zijn, hopelijk zal Airplay voor video's die zich op een iPhone of iPad bevinden sneller laden en streamen. Daarnaast zal de App Store de functionaliteit van de Apple TV verbreden, maar of dat al onmiddellijk zal zijn is nog maar de vraag. Apps voor de Apple Watch zijn ook nog niet wat het moet zijn, het zal dus nog wel even duren voordat apps voor de Apple TV interessant zijn..
Log In of Registreer om te reageren.