Foto's delen: melding "overschrijding limiet"?

October 2015 aangepast in OS X 10.11 El Capitan
ik was een album aan het delen in foto's en kreeg plots een melding in de zin van overschrijding limiet
ik heb te vlug deze boodschap weggeklikt. Kan ik deze nog ergens terug halen
zodat ik weet hoelang ik gepauzeerd ben?

Pascal
Log In of Registreer om te reageren.