Beveiliging programma's terugzetten?

April 2015 aangepast in OS X 10.10 of eerder
Hallo, ik heb onlangs iPhoto helemaal verwijderd van mijn MacBook Pro. Hiervoor heb ik iets moeten veranderen aan de beveiliging van de programma's. Als ik nu bij de info van de programma's kijk (bijv. Mail) zie ik dat er geen beveiliging meer is, iemand een idee hoe ik dit weer kan terugzetten. Bij voorbaat dank voor de hulp.

Reacties

  • Ik snap niet over welke beveiliging je het precies hebt.
    Wat heb je eerder zelf veranderd?
  • Pieter, zoals gezegd heb ik mijn iPhoto verwijderd. Hiervoor heb ik AppCleaner gebruikt. Toen ik op delete klikte verscheen er een pop-up venster waarin stond dat ik iPhoto niet zomaar kon verwijderen. In dit pop-up venster stonden drie mogelijkheden die ik uitgeschakeld heb, daarna kon ik iPhoto verwijderen. Echter, als ik nu in Finder de info voor programma's bekijk zie ik dat de optie 'beveiligd' is uitgeschakeld (niet aangevinkt). Volgens mij zijn programma's zoals Mail, Safari altijd beveiligd en kun je ze niet zomaar verwijderen. De vraag is nu: hoe krijg ik e.e.a. weer als beveiligd aangevinkt.
  • Voor alle duidelijkheid een schermafbeelding
Log In of Registreer om te reageren.