Zoek iPhone melding

September 2014 aangepast in iOS 8 of eerder
Uw Apple ID is gebruikt om in te loggen bij de Zoek mijn iPhone-app op een "nieuw" apparaat.
Iedere keer als ook een eerder toegestaan iemand gebruik maakt van mijn Apple ID krijg ik een email toegestuurd.
Ik wil dit alleen als vanaf een nieuw toestel gebruik wordt gemaakt van mijn Apple ID en niet ook iedere keer als een geautoriseerd persoon dit doet.
Kan ik dit ergens uitzetten??

Reacties

Log In of Registreer om te reageren.