Apple TV4 i.c.m. HDMI extractor.

Omdat de Apple TV4 geen audio uitgang heeft wil ik een HDMI extractor gebruiken en het audiogedeelte op mijn Bose aansluiten. Kan ik in dat geval muziek luisteren zonder de TV aan te zetten?

Reacties

 • QuintenQuinten    Moderator
  Ja en nee, theoretisch moet dit werken, maar Apple tv zal enkel uit slaapstand actief worden (homekit werkt bv wel altijd) als de tv is ingeschakeld en dus stroom door de
  HDMI kabel gaat.
 • @Quinten, door welke HDMI kabel bedoel je, In of Out? De In Kabel krijgt stroom van de Apple TV en voor Audio heb ik de Out niet nodig, want daar gebruik ik de optische uitgang voor. Om Video af te spelen gaat de TV vanzelfsprekend aan. Daarbij komt dat de extractor ook een voeding van 5 Volt heeft.
 • QuintenQuinten    Moderator
  Kan je me eens zeggen welke extractor dit is. Zodat ik er ook een beeld van heb. De Apple TV vereist inderdaad (en ik bedoel dan ook deze) de IN in je tv.
 • @ Quinten, ik heb hem nog niet gekocht maar dacht aan deze: https://goo.gl/acfYmJ
 • QuintenQuinten    Moderator
  Omdat het toestel zelf beschikt over een stroom toegang zal waarschijnlijk dit net genoeg zijn voor het toestel zelf. Zelf maak ik geen gebruik van dit soort tussen poorten maar je kan natuurlijk altijd proberen. Als je dit toestel hebt aangekocht mag je zeker altijd laten weten of het werkte.

  Ook in deze discussie werd er gesproken ivm een extractor https://genius.appletips.nl/discussion/2314/apple-tv-4-geen-optische-aansluiting-alternatief
Log In of Registreer om te reageren.